Agentie Pompe Funebre Topoloveni

Servicii Funerare Pompe Funebre Topoloveni

Agentie Pompe Funebre Topoloveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Topoloveni: Servicii Funerare Pompe Funebre Topoloveni.

   In momente greu incercate pentru dumneavoastra firma noastra de servicii funerare va sta la dispozitie NON STOP pentru a face mai usoara, pe cat posibil, trecerea in nefiinta a persoanelor dragi, puteti fii astfel si in acele clipe alaturi de ei.

  Nu trebuie sa va mai preocupe zecile de cumparaturi, sa mai alergati prin multele magazine, sa mai transpirati ca ati mai uitat ceva, lucrurile sunt complexe in aceste situati mai ales cand tristetea si supararea va vor coplesii, noi va asiguram cu maxim profesionalism toate cele necesare, in asemenea ocazii triste, putand fii siguri ca totul va decurge normal si fara griji, va garantam.

  Contactatine iar grijile organizarii serviciilor funerare sunt ale noastre nu va vor coplesii pe dumneavoastra.

  Firma noastra va asigura cosmetizarea decedatului (spalat, imbracat, imbalsamat, machiat), asezarea decedatului in sicriu, manevrarea sicriului, capela, ofera spre inchiriere capace frigorifice la domiciliul dumneavoastra , putan astfel sa conservati decedatul pe o perioada mai lunga, atat igienic cat si estetic, in incintele in care temperaturile sunt crescute (mai ales in perioada de vara).

  Va mai putem asigura serviciul de catering la cerere, oriunde pe raza judetului, meniurile putand fii alese de dumneavoastra.

Servicii

  • Sicrie si Sarcofage

Va oferim o gama completa de sicrie din diverse esente de lemn, cu modele religioase sau florale si culori variate.

  • Articole Funerare

Pentru inmormantare va putem oferii o gama diversificata de accesorii funerare dand o altfel de culoare si eleganta unui astfel de moment.
Comercializam o gama diversificata de accesorii inmormantarii:
- Sicrie complet dotate cu accesorii de provenienta autohtona si din import
- Aranjamente florale
- Coroane natural si artificial

- Lumanari
- Candele ceara sau ulei
- Tamaie
- Carbuni
- Prosoape
- Batiste
- Alte accesorii inmormantari sau funerare.

  • Coroane si Jerbe

Onoram cele mai exigente cerinte cu privire la tipul si numarul de flori, dar si la forma, marime si culoare.

  • Repatriere Decedati

Societatea noastră oferă servicii funerare de transport funerar international.- repatriere decedati din întreaga Europă și nu numai.

  • Transport Funerar

Oferim servicii de transport funerar national si international, in cazul in care aveti nevoie, cu masini funerare de diferite modele pentru a satisface exigentele dumneavoastra.

  • Parastase

Organizam parastase la restaurant sau la dvs acasa, ocupandu-ne de tot ce inseamna catering, servire, obiceiuri traditionale, coliva, cozonac, pachete, prosoape, vase