Agentie Pompe Funebre Targu Mures

VILI Funerar

Agentie Pompe Funebre Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Targu Mures: VILI Funerar.

servicii funerare targu mures

Despre Noi

  Timp de 24 de ani am invatat cum sa fim alaturi de oameni si ce putem face pentru a le usura zilele de dinaintea inmormantarii. Ne dorim ca fiecare persoana sa petreaca cat mai mult timp cu cel drag care a decedat si cat mai putin cu detaliile organizatorice. De aceea, noi oferim tot ce este necesar acestui eveniment, incepand de la intocmirea documentelor necesare, pana la alegerea sicriului, aranjamentelor florale si a inmormantarii propriu-zise.

servicii funerare targu mures

Vili Funerar va ofera o gama larga de sicrie, incepand de la modelele cele mai simple, traditionale, confectionate din: stejar, fag, tei, apoi urmand modelele hexagonale, cu manere, confectionate din fag si stejar, sculptate, care fac legatura intre cele traditionale si moderne, iar in final avem modelele de lux, confectionate din brad, tei, stejar, fag. Pe langa toate acestea se mai adauga o colectie vasta de sicrie de lux, aduse din alte tari precum Italia, Ungaria, Slovenia, etc. Intre aceste sicrie se gasesc modele cu capace duble (care se pot deschide doar pe jumatate sau integral, dupa preferinte). Oferim pentru inchiriere capace frigorifice ce se pot transporta si monta oriunde in capele sau acasa la domiciliu pentru pastrarea decedatilor in conditii optime pana la inmormantare.

servicii funerare targu mures

  Toate aceste sicrie sunt complet echipate, tapitate pe interior cu o gama variata de tapiterii din matase alba, crem, sau, la cerere, se poate opta pentru si pentru tapiterii din alte culori. Optional, pe fiecare sicriu, se pot monta crucifixe de diferite forme, in functie de religia decedatului.

   In afara de sicrie oferim si toate articolele necesare unei inmormantari, cum ar fi; imbracaminte pentru decedati, costume, camasi, chiloti, maieuri, sosete, ciorapi, pantofi, cravate, palarii, etc, toate acestea separat pentru femei si barbati, iar pentru familia indoliata avem camasi negre (pentru femei si barbati), costume negre (femeiesti si barbatesti), baticuri, esarfe, batiste, panglica de doliu, etc. Pentru ceremonii ortodoxe si catolice avem prosoape pentru prapori, lumanari, fete de masa si altele.

servicii funerare targu mures VILI FUNERAR va ofera o gama larga de monumente funerare. Puteti gasi la noi monumente din marmura, mozaic, granit de diferite culori si diverse combinatii de materiale in realizarea monumentelor, spre exemplu mozaic placat cu granit sau cu marmura. Diversitatea oferita de firma noastra va permite o alegere in functie de gustul dumneavoastra.

 Confectionam coroane din flori naturale si artificiale, modele foarte variate din toate tipurile de flori existente pe piata romaneasca, aranjamente florale ce se pot monta pe sicriu, aranjamente in suport metalic ce se pun in partile laterale ale sicriului, respectiv in fata acestuia.

Servicii Funerare Targu Mures

 • sicrie traditionale, sicrie de lux
 • cruci din lemn, cruci din marmura si granit
 • monumente funerare
 • urne funerare
 • transport funerar intern si international
 • aranjamente florale: coroane, jerbe funerare
 • lumanari, candele, batiste, prosoape, iconite
 • imbalsamare
 • toaletare decedat: spalat, imbracat, machiat, barbierit, etc
 • intocmirea actelor necesare
 • inchiriere capac frigorific
 • organizare parastase