Agentie Pompe Funebre Targu Mures

VILI Funerar

Agentie Pompe Funebre Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Targu Mures: VILI Funerar.

Pompe funebre Targu Mures

 Pompe funebre Targu Mures Firma Vili Funerar a luat fiinta in data de 08.05.1992, pe atunci sub denumirea de Trans Vilcom Imexa srl, avand sediul in Tg-Mures, str. Tolstoi Nr. 2/A, activand cu doi asociati, Pasztor Vilmos si tatal acestuia, Pasztor Francisc. 

   In perioada de inceput firma se ocupa in general de transport marfuri si persoane in Tg-Mures, perioada ce a tinut cateva luni, dupa care, intr-un mic spatiu amenajat, construit initial pentru garaj, firma si-a inceput activitatea de servicii funerare, ce consta din vanzarea de sicrie, respectiv transportarea acestora. Prima marfa achizitionata a fost un numar de sase sicrie de o calitate mediocra, din lipsa de experienta in acea vreme. Firma avea o singura angajata, pe nume Kadar Anca Monica, in varsta de doar 18 ani pe vremea aceea, fara experienta in domeniu. Sotia administratorului, Pasztor Marta Irma, avand experienta in vanzari, a venit in ajutorul angajatei pentru ca firma sa evolueze rapid.
   In anul 1997, Pasztor Francisc a predat partea de actionar din firma fiului sau Pasztor Vilmos, acesta din urma ramanand ca unic asociat pana in 2007 cand, 50% din firma a fost preluata de sotia acestuia, Pasztor Marta Irma, ea fiind oricum persoana ce a condus firma in toata perioada ei de existenta.
   In Martie 1995, firma isi extinde activitatea prin introducerea confectionarii de coroane din flori naturale si artificiale si, avand deja patru angajati, decide sa se axeze strict pe latura serviciilor funerare, lasand in urma activitatile de transport marfa sau maxi-taxi.
   In anul 1996 s-a reusit achizitionarea imobilului de vis-a-vis (str. Tolstoi nr.3), imobil ce a servit ca atelier de confectionat coroane sau depozit pentru flori, brad, sicrie, garaj (pe acea vreme firma avea deja 3 masini pentru efectuarea transporturilor funerare pe raza orasului, din alte localitati si din strainatate, in tari precum Ungaria, Austria, Germania). In acelasi timp, numarul angajatilor crestea in functie de nevoi.
   
Pompe funebre Targu MuresDin cauza faptului ca firma functiona pe o strada secundara si nu era suficient de vizibila, s-a cautat o noua locatie, astfel, in data de 23 Iulie 2001, s-a achizitionat imobilul situat pe strada 22 Dec.1989 Nr. 57, situata la iesire din oras spre Reghin. Sediul firmei s-a mutat aici in 18.02.2004, si tot atunci si-a schimbat numele intr-unul mai specific, S.C. VILI FUNERAR SRL.

   Incepand cu anul 2002, firma si-a extins numarul si tipul produselor, astfel adaugandu-se spre vanzare imbracaminte pentru decedati, imbracaminte de doliu, respectiv s-a deschis si o florarie unde se executau buchete si aranjamente florale pentru orice eveniment; nunti, botezuri, zile onomastice, etc, respectiv produse pentru cadouri.
   Tot in acest an firma si-a deschis inca doua puncte de lucru in Tg-Mures, unul pe str. Cuza Voda Nr.6, intr-un imobil proprietate personala, respectiv pe str. Bolyai Nr. 36, intr-un imobil inchiriat, care, dupa 3 ani de functionare, a fost predat unei alte firme, din cauza ca sediul firmei devenea tot mai cunoscut, iar majoritatea clientilor alegeau sa mearga direct la magazinul de baza. Imobilul din Cuza-Voda a fost vandut in anul 2006, cand s-au inceput constructiile pentru un spatiu de desfacere mult mai mare si mai modern. Constructia respectiva, cea care functioneaza si astazi, cuprinde o florarie unde sunt expuse flori si aranjamente florale pentru orice ocazie,cadouri, un atelier de confectionat coroane, grup sanitar, bucatarie pentru angajati, sala de expunere a sicrielor (cu capacitate de expunere a 100-120 sicrie), accesorii pentru inmormantare, imbracaminte decedati, imbracaminte de doliu, birou, iar la subsol cuprinde un depozit, un spatiu de pregatire a decedatilor, un spatiu de frigider, iar la etaj exista o camera de serviciu amenajata cu pat, telefon, televizor, interfon, etc. Unitatea si-a extins activitatea si pe perioada de noapte, avand tot timpul pe cineva de serviciu noaptea, pentru cazuri de urgenta.
   Incepand cu anul 2011, firma a angajat 8 persoane pe post de gropari, pentru a satisface toate cererile si la un nivel calitativ mult mai inalt. Astfel, firma a ajuns ca, in prezent, sa aiba nu mai putin de 26 angajati, toti straduindu-se sa-si indeplineasca munca la calitate maxima, punand suflet in ceea ce fac, pentru ca familiile indoliate sa poata trece mai usor peste aceasta trauma ocazionata de disparitia celui drag.

 

Servicii

   Firma Vili Funerar va ofera o gama larga de sicrie, incepand de la modelele cele mai simple, traditionale, confectionate din: stejar, fag, tei, apoi urmand modelele hexagonale, cu manere, confectionate din fag si stejar, sculptate, care fac legatura intre cele traditionale si moderne, iar in final avem modelele de lux, confectionate din brad, tei, stejar, fag, produse confectionate in Romania, pentru export. Pe langa toate acestea se mai adauga o colectie vasta de sicrie unicat, aduse din alte tari precum Italia, Ungaria, Slovenia, etc.        Intre aceste sicrie se gasesc modele cu capace duble (care se pot deschide doar pe jumatate sau integral, dupa preferinte). Toate aceste sicrie sunt complet echipate, tapitate pe interior cu o gama variata de tapiterii din matase alba, crem, sau, la cerere, se poate opta pentru si pentru tapiterii din alte culori.
   Optional, pe fiecare sicriu, se pot monta crucifixe de diferite forme, in functie de religia decedatului.
   In afara de sicrie oferim si toate articolele necesare unei inmormantari, cum ar fi; imbracaminte pentru decedati, costume, camasi, chiloti, maieuri, sosete, ciorapi, pantofi, cravate, palarii, etc, toate acestea separat pentru femei si barbati, iar pentru familia indoliata avem camasi negre (pentru femei si barbati), costume negre (femeiesti si barbatesti), baticuri, esarfe, batiste, panglica de doliu, etc.
   Pentru ceremonii ortodoxe si catolice avem prosoape pentru prapori, lumanari, fete de masa si altele.
   Confectionam coroane din flori naturale si artificiale, modele foarte variate din toate tipurile de flori existente pe piata romaneasca, aranjamente florale ce se pot monta pe sicriu, aranjamente in suport metalic ce se pun in partile laterale ale sicriului, respectiv in fata acestuia (vezi GALERIA FOTO).
   Oferim pentru inchiriere capace frigorifice ce se pot transporta si monta oriunde in capele sau acasa la domiciliu pentru pastrarea decedatilor in conditii optime pana la inmormantare.

   Firma Vili Funerar va ofera:
1. Transport funerar
Transport la standarde europene! Cu o experienta de peste 15 ani, firma VILI FUNERAR va sta la dispozitie cu cele mai noi tehnici, aparaturi si masini funerare pentru transportarea decedatilor in tara sau in strainatate, la cele mai avantajoase preturi, la sute sau mii de kilometri distanta. Pentru cazurile din strainatate firma rezolva toate formalitatile necesare.
2. Aranjamente florare
Oferim servicii de aranjamente si decoratiuni florale, coroane si jerbe, aranjamente florale ce pot fi puse in suport special in cele doua laturi ale sicriului, aranjamente speciale ce se pun pe capacul sicriului,etc(vezi poze).
3. Alte servicii
- imbalsamare
- spalat, imbracat, machiat, barbierit, etc
- intocmirea actelor necesare
- inchiriere frigidere pentru decedati, depozitare in frigider
- organizare parastase
- monumente funerare