Agentie Pompe Funebre Targu Jiu

Servicii Funerare Pompe Funebre Tg. Jiu

Agentie Pompe Funebre Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Targu Jiu: Servicii Funerare Pompe Funebre Tg. Jiu.

De mai bine de 5 ani am cladit o reputatie a calitatii serviciilor. Suntem prima firma de pompe funebre din Gorj, care in clipe de durere va ofera un sprijin real prin gama variata de servicii si produse, la preturi fara concurenta. Cand cineva drag pleaca de langa noi, ramanem cu regretul ca nu i-am aratat intreaga dragoste.
Tocmai pentru ca noi intelegem acest lucru, suntem alaturi de dumneavoastra pentru ca ultimul omagiu si drumul spre eternitate sa fie incununat cu tot respectul cuvenit.
In momentele de grea incercare, cand familia si apropiatii persoanei decedate sunt coplesite de durere, ultimul lucru de care ati dori sa va ocupati este organizarea intregului proces de inmormantare. Pentru a salva timp si bani si pentru a scapa de stresul organizarii funerariilor este recomandat sa apelati la o firma de servicii funerare – pompe funebre care sa se ocupa de intregul proces al inhumarii.

Firma noastra de pompe funebre va ofera spre inchiriere la domiciliu capace frigorifice . Acest capac frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedata, pe o perioada mai lunga, in conditii perfecte de igiena. Se pot folosi si in momentele in care in incinta este foarte cald sau cand zona este lipsita de ventilatie.

Firma noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de monumente si lucrari funerare.

Executam la comanda:
-Cruci din marmura,granit si mozaic,dupa model sau schita,in functie de cerintele clientului,precum si servicii de montaj.
-Inscriptionarea monumentelor funerare.
-Turnarea fundatiilor in cimitir.
-Placarea din diferite materiale.
-Cavouri din marmura,granit si mozaic,precum si servicii de montaj.
-Stalpisori,felinare,vaze,borduri si diferite accesorii.
-Asiguram transportul produselor oferite in judetul Gorj.
Pentru mai multe informatii referitoare la produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati.
Asiguram consultanta si masuratori gratuite pentru toate produsele cumparate de la noi.

Galerie foto