Agentie Pompe Funebre Rucar

Servicii Funerare Rucar - Eternidad

Agentie Pompe Funebre Rucar reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Rucar: Servicii Funerare Rucar - Eternidad.

pompe-funebre-rucar

0759.080.909
0743.504.951
0742.880.526
0749.659.891

Ne gasiti la locatiile noastre din Rucar:
Magazin principal
Str. Brasovului, Nr. 40

Magazin secundar (sediul social al firmei)
Str. Lunca, Nr. 113

"Pentru odihna eterna."

Despre Noi

Servicii Funerare Eternidad va este alaturi cu servicii funerare NON-STOP in Rucar, Dragoslavele, Podu Dambovitei, Dambovicioara, Satic, Fundata, Valea-Mare Pravat, Campulung Muscel, Cetateni, Stoenesti, Boteni, Hirtiesti si pe raza judetului Arges, oferind consultanta si indrumare cu privire la toti pasii necesari de urmat pentru o inmormantare.

servicii-funerare-rucar

Va punem la dispozitie o gama larga de sicrie complet echipate (toate marimile si modelele), coroane si aranjamente florale la preturi accesibile. Avem disponible peste 30 de modele variate de coroane, jerbe funerare si coronite: clasice, rotunde, lacrimi, inimi, cruci de flori, cosuri si buchete.

Asiguram transport funerar de la domiciliu la biserica, cimitir sau de la spital la domiciliu cu limuzina funerara Mercedes, cu un design deosebit, oriunde in tara.

pompe funebre servicii funerare rucar

sicrie coroane transport funerar rucar

Oferim obiecte si accesorii necesare unei inmormantari - coroane, jerbe, coronite, aranjamente florale, felinare, prosoape, batiste, set de farfurii si cani, esarfe, baticuri, doliu, lumanari, candele, iconite, fitil, tamaie, carbuni etc.

Suntem alaturi de dumneavoastra in aceste momente dificile pentru a va asigura ca persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate si respect.

Servicii Funerare

  • Sicrie complet echipatepompe funebre rucar
  • Cruci lemn
  • Aranjamente florare funerare, flori funerare
  • Coroane si jerbe funerare artificiale
  • Transport funerar - spital – domiciliu - biserica – cimitir
  • Capac frigorific
  • Catafalc
  • Articole funerare: lumanari, candele, iconite, felinare, lenjerie mortuara, esarfe, baticuri, doliu, batiste, prosoape, set de farfurii si cani, tamaie, fitil, carbuni etc
  • Comercializam monumente funerare si executam lucrari de amenajare pentru locurile de veci: cruci de marmura, cruci din granit, poze pe ceramica, felinare si alte accesorii.