Agentie Pompe Funebre Roman

Servicii Funerare Pompe Funebre Roman

Agentie Pompe Funebre Roman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Roman: Servicii Funerare Pompe Funebre Roman.

Cu sensibilitate și profesionalism oferim o gama completa de servicii funerare, executate cu precizie și discreție din partea personalului specializat.

Executam o gama variata de monumente funerare din mozaic, marmura, granit, borduri din mozaic, borduri placate cu marmura, cavouri (cripte) din mozaic sau cavouri placate cu marmura, glafuri(plinte) si inscriptionari.

Intotdeauna detaliile si finisajele facute cu grija au facut diferenta de la o constructie la alta si de la o calitate la alta. Finisajele mormintelor si monumentelor fabricate de echipa noastra sunt de exceptie. Lucrarile executate de noi in granit si mozaic sunt facute sa impresioneze oricine le priveste. Mormintele sunt facute sa reziste timpului iar intretinerea lor sa fie usoara.

  • asiguram consultanta profesionala proiectului dvs. in alegerea materialelor si prelucrarile specifice lucrarii.
  • garantam oferte cu un raport optim calitate/pret pentru materialele necesare si recomandate
  • va oferim servicii de prelucrare si montaj de piatra, la cele mai inalte standarde
  • beneficiati de servicii post montaj de intretinere si servicii de reconditionare – slefuire pentru orice tip de suprafete din piatra