Agentie Pompe Funebre Radauti

Pompe Funebre Radauti

Agentie Pompe Funebre Radauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Radauti: Pompe Funebre Radauti.

  Societatea noastra, cu mult profesionalism, poate sa organizeze in mod direct toate aspectele unei ceremonii mortuare. Cand este momentul a lua anumite hotarari, "a sti ceea ce faci" devine un factor indispensabil. De aceea am concentrat activitatea noastra pe atentia data serviciilor, pe profesionalitatea colaboratorilor nostri si pe o ampla transparenta a serviciilor a serviciilor acordate clientilor nostri. Noi ne vom ocupa in locul dumneavoastra de toate detaliile necesare inmormantarii, de la demersurile administrative si pana la transportul pe ultimul drum. Dispunem de colaboratori pregatiti profesional care reusesc sa satisfaca toate exigentele celor care apeleaza la serviciile noastre. Pompe funebre Radauti  Activitatea de Onoranze Funebre este una din conditiile integrarii complete in Uniunea Europeana, de aceea as dori ca societatea de Onoranze Funebre Eternitatea srl, pe care o reprezint, sa ajute institutiile publice, autoritatile si persoanele indoliate sa inteleaga necesitatea unei astfel de activitati si care sunt regulile de igiena publica puse la baza Regulamentului de Politie Mortuara al Uniunii Europene.
  Cand este momentul de a lua anumite hotarari, "a sti ceea ce faci" devine un factor indispensabil. De aceea am concentrat activitatea noastra pe atentia data calitatii serviciilor, pe profesionalismul colaboratorilor nostri si pe o ampla transparenta a serviciilor acordate clientilor nostri.

 

   

 

Servicii

  • Transport intern si international

   Societatea noastra dispune de masini funebre tip limuzina Mercedes-Benz si microbuze pentru transportul decedatilor. Aceste autofunebre sunt conform normelor de igiena publica ale Uniunii Europene, captusite cu inox pentru a putea fi dezinfectate dupa fiecare utilizare.

   "Onoranze Funebre Eternitatea" srl- prin agentia deschisa in Milano, organizeaza transporturi funerare in toata Europa cu maxima profesionalitate.Lucram in cunostinta de cauza colaborand cu autoritatile locale din Austria, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Spania, Ungaria, etc., dispunand de colaboratori pregatiti profesional in acest domeniu. Daca o ruda, un prieten sau o cunostinta a dumneavoastra a decedat in afara Romaniei si doriti sa aduceti acasa corpul neinsufletit pentru o inmormantare crestineasca, noi ne vom ocupa de toate formalitatile: 1. pasaportul mortuar cu toate actele necesare 2. sicriu special pentru transport international, conform normelor Uniunii Europene 3. transportul decedatului pana la locul de veci in masini autorizate UE

  • Sicrie occidentale si romanesti

Sicriele puse la dispozitie de societatea noastra sunt realizate in tara si in occident conform normelor UE, la preturi romanesti.

  • Imbalsamare
  • Documente necesare inhumarii

-certificat de decesPompe funebre Radauti
-autorizatie de transport
-autorizatie de inhumare

  • Interventie rapida in caz de accidente

Interventie rapida in caz de accidente rutiere sau moarte suspecta.

-Sicriu de inox cu inchidere etansa.
-Husa impermeabila
-Echipament special impermeabil
-Personal autorizat

  • Organizarea de ceremonii si parastase

Suntem profesionisti in acest sector si de aceea intr-un moment atat de greu va veti putea permite sa traiti cu intensitate ultimele clipe de amintiri si durere alaturi de cei dragi. Noi ne vom ocupa in locul dumneavoastra de toate detaliile necesare inmormantarii:
-invitam preotul / pastorul pentru privechi
-fixam data si ora inmormantarii la biserica
-pregatim locul de veci
-organizam parastasul la restaurant
-organizam transportul rudelor cu autocare cand este cazul.

  • Articole funerarePompe funebre Radauti

 Dupa modelul italian, oferim aranjamente florale, coroane, ferpare personalizate, cruci si alte simboluri religioase pentru cimitir, lumanari, candele, colaci, prosoape si tot necesarul pentru pomana.

 Toti oamenii, dupa ce si-au dedicat viata studiului, muncii, familiei, au dreptul si trebuie sa fie condusi pe ultimul drum intr-un mod crestinesc.

Galerie foto