Agentie Pompe Funebre Orastie

FUNERARE ETERNA SRL

Agentie Pompe Funebre Orastie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Orastie: FUNERARE ETERNA SRL.

servicii funerare repatrieri decedati europa

Despre Noi

Nu dorim nimanui sa aiba nevoie de noi, insa stim ca din lumea noastra fiecare trebuie sa plece mai devreme sau mai tarziu. Astfel ca ETERNA servicii funerare va sta la dispozitie tratand cu respectul cuvenit evenimentul. Venim in ajutorul tuturor persoanelor in clipe de maxima suferinta, preluand atat cat este permis, sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare. Venim in sprijinul dumneavoastra discret, cu profesionalism si atentia necesara de care toti avem nevoie in clipele tragice din viata noastra.

servicii_funerare_complete_orastie

Pierderea unei persoane dragi este intotdeauna prilej de tristete. Noi nu va putem alina aceasta durere, insa va putem oferim ajutorul si sprijinul de care aveti nevoie.

servicii funerare transport funerar orastie

In momentele de grea incercare, cand familia si apropiatii persoanei decedate sunt coplesite de durere, ultimul lucru de care ati dori sa va ocupati este organizarea intregului proces de inmormantare. Pentru a salva timp si bani si pentru a scapa de stresul organizarii funerariilor este recomandat sa apelati la o firma de servicii funerare, pompe funebre care sa se ocupa de intregul proces al inhumarii.

sicrie coroane jerbe orastie

Venim in sprijinul familiilor indurerate cu produse si servicii funerare in Orastie, Deva, Hunedoara, Castau, Pricaz, Simeria, Turmas si in zonele limitrofe, incercand astfel sa alinam durerea familiei, dand dovada de seriozitate si profesionalism. Incercam sa fim intotdeauna cat mai aproape de clientii nostrii, prin servicii funerare complete, personalizate, de cea mai inalta calitate, dand dovada de bun simt si compasiune.

Servicii si produse funerare

  • Sicrie si crucirepatrieri transport funerar orastie
  • Aranjamente florare funerare, flori funerare
  • Coroane si jerbe funerare
  • Transport funerar capela - biserica - cimitir
  • Imbalsamare
  • Toaletare decedat
  • Capac frigorific
  • Organizare parastase, catering
  • Articole funerare: lumanari, candele, imbracaminte, felinare, esarfe, doliu, prosoape, iconite etc

Repatrieri decedati Europa - Romania
Masinile noastre sunt dotate cu spatiu ermetic inchis frigorific pentru a putea efectua transport funerar international.

Transport national
Stam la dispozitia dumneavoastra putand efectua transport funerar oriunde in Romania.

Transport local gratuit
Pentru clientii carora le oferim si alte servicii transportul pe raza a 15 km de localitate este gratuit.