Agentie Pompe Funebre Hunedoara

Servicii Funerare Pompe Funebre Hunedoara

Agentie Pompe Funebre Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Hunedoara: Servicii Funerare Pompe Funebre Hunedoara.

    Cu o vasta experienta in productia si prelucrarea sicrielor, coroanelor si a elementelor ornamentale, pompe funebre Hunedoara va ofera o gama larga de produse ce va vor garanta satisfactia prin calitate, rezistenta si diversitate.

Realizam la cerinta clientului modele variate de sicrie din lemn masiv brad, stejar, fag lacuite sau nelacuite, finisate sau nefinisate, toate fiind sculptate cu o atentie deosebita.

Oferim o gama diversa de culori si nuante ale sicrielor. De asemenea aranjamentele florale sunt compuse din diverse flori excelent executate care multumesc si pe cel mai exigent client. Dorim astfel sa venim in intampinarea clientilor cu preturi care sunt absolut accesibile.

Trecerea in lumea celor drepti este un moment dificil, ce reuneste pe plan emotional intreaga familie. Ea are nevoie de timp pentru a-si alina si exprima durerea si de a reveni pe fagasul normal al vietii.

Servicii

Servicii oferite:

» Sicriu (precum si toate accesoriile specifice)

» Toaletare decedat (spalat, imbracat, barbierit)

» Medic constatare deces

» Medic imbalsamare

» Acte (eliberare certif. deces, adeverinta inhumare)

» Acte (adeverinta Sanepid, Procuratura)

» Manipulare sicriu (coborare, urcare)

» Inchiriere catafalc

» Transport funerar

» Transport de persoane

» Incinerare

» Intermediere acte loc de veci

» Preot / Capela

» Organizare parastas

» Pachete / Cos Coliva

» Batiste / Prosoape / Doliu / Saci oseminte

» Coroane / Jerbe

» Intocmire dosar ajutor deces Casa de Pensii