Agentie Pompe Funebre Calarasi

Servicii Funerare Pompe Funebre Calarasi

Agentie Pompe Funebre Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Calarasi: Servicii Funerare Pompe Funebre Calarasi.

   Suntem compania care prin calitatea serviciilor, devotament si profesionalism a devenit lider in domeniul serviciilor funerare in Calarasi.
   Pierderea persoanei dragi este o experienta dureroasa ce trebuie tratata cu compasiune si respect de aceea promitem sa fim alaturi de dumneavoastra sprijinul de care aveti nevoie.
   O echipa de profesionisti va ofera sfatul si ajutorul de care aveti nevoie.

Servicii

 • Sicrie

Va punem la dispozitie o gama larga de sicrie, complet echipate, de diferite marimi, forme si culori, incadrate in gama economica, medie si de lux ce pot fi accesorizate dupa preferintele dumneavoastra.

 • Capace frigorifice

Importam si inchiriem capace frigorifice noi, de ultima generatie!
Aparatele pot fi folosite atat la sicriele economice cat si la cele din gama de lux , sunt complet automatizate si nu necesita reglaje sau ajustari.
Trupul neinsufletit se pastreaza foarte bine chiar data temperatura ambientala depaseste +35 grade C.

 • Catering si Parastase

Organizam catering si asiguram mancarea pentru parastase conform traditiei locale.
Pentru organizarea de pomeni in perioadele specifice, va putem oferi:
-pachete alimentare: cozonaci, coliva, meniuri speciale,
- pachete cos pentru parastas (de dulce sau de post),
- inchiriere de restaurant.
Deasemeni va oferim o coliva traditionala foarte aromata, cu nuca multa , nelipsita de la meniurile pentru parastase si pomeni.
Meniurile de parastas se alcatuiesc de comun acord cu dumneavoastra si va asiguram ca toate ingredientele sunt de cea mai buna calitate.

 • Urne

Incineratia (din franceză incinération) reprezinta unul dintre riturile funerare practicate de către comunitatile umane din toate timpurile si din majoritatea regiunilor geografice. Acest rit funerar consta în incinerarea (ardere) defunctilor, resturile rezultate în urma arderii fiind îngropate fie direct în groapa funerară, fie într-un recipient funerar, cunoscut sub denumirea de urna funerara.
Intelegem dificultatea si emotia acestei alegeri si va oferim solutiile optime pentru pastrarea vie a memoriei celui decedat.

 • Transport funerar

Oferim servicii de transport funerar cu vehicule specializate Mercedes Benz, echipate conform standardelor UE.
Deasemeni punem la dispozitie si microbuz WV Caravelle in insotirea cortegiului funerar.

 • Aranjamente florale

Realizam cu pricepere jerbe, coroane si cosuri cu flori naturale si artificiale pe suport de brad natural si artificial .
Pe langa jerbe si coroanele traditionale va oferim si aranjamente florale din diverse flori excelent executate care multumesc si pe cel mai exigent client.
Transportul acestora la domiciliul dv sau la cimitir este gratiut.

 • Catering si Parastase

Organizam catering si asiguram mancarea pentru parastase conform traditiei locale.
Pentru organizarea de pomeni in perioadele specifice, va putem oferi:
- pachete alimentare: cozonaci, coliva, meniuri speciale,
- pachete cos pentru parastas (de dulce sau de post),
- inchiriere de restaurant.
Deasemeni va oferim o coliva traditionala foarte aromata, cu nuca multa , nelipsita de la meniurile pentru parastase si pomeni.
Meniurile de parastas se alcatuiesc de comun acord cu dumneavoastra si va asiguram ca toate ingredientele sunt de cea mai buna calitate.

 • Consiliere

Pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela va sunt necesare urmatoarele:
-Certificat medical costatator al decesului intocmit si semnat de medicul care a facut constatarea.
-Document eliberat de politie sau parchet , in cazul sinuciderii, accident, alte cauze violente , in acest caz fiind obligatorie viza Procuraturii.
-Actul de identitate (buletin sai carte identitate), livretul militar sau adeverinta de recrutare, dupa caz, pentru persoanele supuse obligatiilor militare pana la 60 ani.
-Certificatul de nastere al persoanei decedate.
-Certificatul de imbalsamare.
-Certificatul de deces -se elibereaza de la starea civila sau primaria localitatii in raza careia a survenit decesul in baza documentelor de mai sus

 • Inmormantare gratuita cu talonul de pensie

Venim in ajutorul familiilor cu venituri modeste organizand funerariile persoanei decedate gratuit, in baza talonului de pensie.
Astfel dumneavoastra nu mai trebuie sa platiti nimic !

 • Monumente funerare

Marmura
Granit
Travertin
Cavouri si manere
Felinare
Grilaje

 • Fotoceramica funerara
 • Amenajari si intretinere morminte

Suntem primii prestatori din Calarasi de servicii de curatare, amenajare si intretinere a locului de veci - intretinere peisagistica .

Serviciile pot fi contractate pentru a se realiza zilnic , saptamanal , lunar , trimestrial , semestrial sau anual, in functie de solicitarile dumneavoastra .
- Curatam de buruieni locul de veci, ierbicidam,
- Săpam si greblam,
- Vopsim garduletul imprejmuitor.
De asemeni,
- Plantam flori si arbusti,
- Depunem si aprindem candele si lumanari,
- In numele dumneavoastra depunem la mormant buchete de flori, jerbe si coroane.
Clientilor nostrii, fie ca sunt in tara sau in strainatate, le punem la dispozitie fotografii executate in periada contractuala pentru a se asigura de serviciile noastre ireprosabile , fara de cusur.

 • Reconditionari monumente funerare

Reconditionare inseamna readucerea la viata monumentului din marmura , granit si travertin, redarea frumusetii si a luciului natural.
Procesul de reconditionare poate fi facut cu rezultate remarcabile de firma noastra, deoarece se face respectand o tehnica de lucru specifica fiecarui tip de material si folosind utilaje speciale pentru aceste lucrari. Fiind materiale naturale, marmura , granitul si travertinul trebuiesc intretinute corespunzator , iar cand acest lucru nu este facut , stralucirea acestora este stirbita datorita factorilor externi . Astfel , intemperiile , razele solare si muschii de pamant sunt necrutatoare,

 

 • Prelucrari marmura, granit, travertin