Agentie Pompe Funebre Bucuresti-Sector 6

SC FUNERARE RAINBOW DOROBANTU SRL

Agentie Pompe Funebre Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Bucuresti-Sector 6: SC FUNERARE RAINBOW DOROBANTU SRL.

Funerare Rainbow Dorobantu vine in ajutorul familiei indoliate oferind toate produsele necesare inmormantarii. Funerare Rainbow Dorobantu comercializeaza sicrie de diferite esente, forme, dimensiuni, sicrie traditionale romanesti din brad, fag, paltin, nuc, tei, stejar. Pompe funebre Rainbow Dorobantu va pune la dispozitie 2 catafalce funerare . Firma nostra asigura serviciul funerar de incinerare.

  Agentie Pompe Funebre Sector 6 BucurestiSC Funerare Rainbow Dorobantu SRL este lider pe piata serviciilor funerare complete din Bucuresti activand in domeniul pompelor funebre de peste 15 ani, avand ca scop ajutarea familiilor indoliate atat pe plan local, pompe funebre Bucuresti, cat si zonele limitrofe, servicii funerare Ilfov, asigurand un tot necesar ceremoniilor funerare.

  Momentul in care trebuie sa te desparti pe vecie de o persoana draga este unul extrem de dureros si pentru care nu poti fi niciodata destul de pregatit. Vestea unui deces poate veni ca un fulger si sa te debusoleze pe loc. Trebuie sa te imparti intre a pregati cele necesare pentru priveghi si inmormantare si intre a sta langa persoana draga in ultimele clipe inaintea marii despartiri. 

  Experienta firmei noastre in domeniul serviciilor funerare se reflecta in calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Este important sa va puteti exprimati respectul si dragostea fata de persoana inhumata si alegerea serviciului funerar sa fie conform cu ce isi doreste familia persoanei decedate. 

  Un deces in familie este un eveniment tragic, care afecteaza foarte mult rudele persoanei decedate . In ziua de astazi, acestea prefera sa apeleze la serviciile unor firme specializate pentru a se ocupa de toate detaliile legate de organizarea ceremoniei de inmormantare sau, dupa caz, de demersurile pentru incinerare. Furnizorii experimentati de servicii funerare vor ajuta rudele indurerate sa treaca cat mai usor prin procesul de pregatire a unei inmormantari, si sa scape astfel de toate aceste griji.

  Transportul persoanelor decedate in si din strainatate presupune o serie de formalitati in ceea ce priveste documentatia si forma de transport a decedatului, pasaportul mortuar, autorizatii si avize, imbalsamare, certificat de imbalsamare si transport, sicriu de zinc, valve, modalitatea de etansare a sicriului, autospeciala funerara cu instalatie de frig.

Servicii

Funerare Rainbow Dorobantu vine in sprijinul dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

  • sicriu complet echipat - gama diversificata
  • toaletare decedat (spalat, imbracat, cosmetizat)
  • imbalsamare decedat
  • medic constatare deces
  • obtinerea tuturor actelor necesare inmormantarii
  • intocmirea dosarului pentru obtinerea ajutorului de inmormantare
  • transport funerar - biserica, capela sau cimitir
  • doliu, prosoape, batiste, lumanari
  • coroane, jerbe

Galerie foto