Agentie Pompe Funebre Bucuresti-Sector 2

RAROX - Servicii funerare Non-Stop

Agentie Pompe Funebre Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Bucuresti-Sector 2: RAROX - Servicii funerare Non-Stop.

   Noi nu putem preveni tot ceea ce se petrece in jurul nostru. Din acest motiv, a fi pregatit pentru ce este mai rau, reprezinta zicala pe care toata lumea o adopta atunci cand vine vorba de viata si oameni. O inmormantare nu este un eveniment placut, din contra, este unul dintre cele mai triste momente, dar inevitabil. Rarox este firma ce ofera servicii funerare non-stop si vine in ajutorul dumneavoastra in orice moment al zilei. Pompe funebre Sector 2
   Societatea de pompe funebre Rarox va ofera servicii funerare specializate, de inalta calitate, fiind executate de profesionisti in domeniu.
Ne recomanda seriozitatea si promptitudinea cu care tratam clientii, dar si punctualitatea si disponibilitatea la orice ora din zi si din noapte, venind in ajutorul dumneavoastra in clipe de mare tristete pentru pregatirea ceremoniei de inmormantare.
   Suntem prompti in acordarea serviciilor funerare pentru Spitalul Fundeni, intrucat suntem situati la 100 m de spital, pe Sos Fundeni 264 D langa reprezentanta Opel Di-Bas. Serviciile funerare puse la dispozitia dumneavoastra consta in: aranjamentele florale pentru inmormantare, transportul funerar, parastase, coroane din flori, aranjamente florale sicriu, imbalsamare, repatriere etc. Rarox vine in sprijinul dumneavoastra la orice ora din zi si din noapte.
Noi intelegem necazul, durerea si tristetea cu care se confrunta familiile indurerate, din acest motiv, Rarox poate oferi servicii funerare non-stop (accesorii inmormantare, coroane de flori, manere siciriu, aranjamente florale, transport funerar, transport funerar international si transport funerar national), dar si un sprijin moral.
   Pretul avantajos la sicrie, calitatea produselor, dar si sustinerea noastra, toate acestea sunt oferite de firma de servicii funerare non-stop din Bucuresti. De altfel, pe langa faptul ca firma noastra de servicii funerare va ofera accesorii funerare, aranjamente florale pentru inmormantare, sicrie, Rarox deserveste cu rapiditate urmatoarele spitale: Spitalul Pantelimon, Malaxa si Floreasca, dar si zone precum: Calea Dorobantilor, Cartierul Aviatiei, Stefan cel Mare si Obor. Pompe funebre Sector 2
  Cu firma de servicii funerare Rarox beneficiati de aranjamente florale, transport funerar national si transport funerar international, sicrie etc. 24 h din 24 h suntem la dispozitia dumneavoastra.

  Acoperim toate sectoarele din Bucuresti si tot judetul Ilfov!
Deservim cu rapiditate comune precum : Dobroesti, comuna Pantelimon ,Comuna Cernica, Comuna Branesti , Comuna Berceni ,Popesti Leordeni
Deplasare destinatie in maxim 30 minute !
Consultanta Gratuita 24h/24h, 7 zile din 7!
Servicii funerare non-stop! Servicii funerare Calea Dorobantilor, Stefan cel Mare, Obor!

Servicii

 • SicriePompe funebre Sector 2

Dispunem de o gama foarte larga de sicrie complet echipate din diverse esente de lemn si culori variate.

 • Medic constatare deces

Colaboram cu medici care ne elibereaza acest act, indiferent de ora sau de zi.

 • Medic imbalsamare

Operatiunea de imbalsamare este efectuata de catre personal calificat.

 • Toaletare decedat

Pregatirea decedatului pentru parcurgerea ultimului drum este realizata de personal care detine o vasta experienta in domeniu.

 • Declarare deces

- Eliberarea certificatului de decesPompe funebre Sector 2

- Adeverinta de inhumare
- Autorizatie Sanepid

 • Obtinere ajutor de inmormantare

- Venim in sprijinul Dumneavoastra ocupandu-ne de intocmirea dosarului pentru casa de pensii

 • Consiliere predeces
 • Incinerare

Incinerarea persoanei decedate se face la solicitarea familiei in baza unui dosar continand urmatoarele acte:
- Certificat de deces
- Adeverinta de inhumare
- Certificat de imbalsamare -
- Adeverinta de la sanepid
- Programare pentru incinerare: programarea pentru incinerare se obtine in baza dosarului intocmit la sediul I.N.M.L Mina Minovici Crematoriul Uman Bucuresti.

 • Fotoceramica

Executam la comanda fotografii pe ceramica ,alb-negru sau color, diferite modele si dimensiuni

 • Organizare parastas

- Vase cu produse alimentare dulce / post
- Va punem la dispozitie restaurant pentru organizarea parastasului.

 

 • Cos biserica

- 3 colaci (cap,prescura,arhanghel)
- Vin, Vin + ulei
- 1 coliva, prosop, lumanari

 • Pachete funerare
 • Transport funerar
 • Aranjamente florale
 • Accesorii funerare
 • Manere sicriu

CrucifixePompe funebre Sector 2
Suruburi sicrie
Candele si lumanari
Felinare
Urne
Batiste
Prosoape
Iconite
Dolii