Agentie Pompe Funebre Brasov

SERVICII FUNERARE BRASOV

Agentie Pompe Funebre Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie Pompe Funebre Brasov: SERVICII FUNERARE BRASOV.

 pompe_funebre_brasov_385

Despre Noi

pompe funebre brasov

In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare. Va oferim cu seriozitate, servicii funerare de calitate, totul pentru a va putea exprima cat mai respectuos compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta!

In momentele de grea incercare, cand familia si apropiatii persoanei decedate sunt coplesite de durere, ultimul lucru de care ati dori sa va ocupati este organizarea intregului proces de inmormantare. Pentru a salva timp si bani si pentru a scapa de stresul organizarii funerariilor este recomandat sa apelati la o firma de servicii funerare – pompe funebre care sa se ocupa de intregul proces al inhumarii.

servicii funerare brasov

Serviciile noastre sunt menite sa va ajute sa treceti cu usurinta peste partea organizatorica cu privire la serviciile funerare astfel incat atentia si timpul dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

Servicii si produse funerare

SERVICII FUNERARE COMPLETE

Decorul, servicii, respect ... sunt drepturile tale este de datoria noastră de a le oferi
Experienta firmei noastre in domeniul serviciilor funerare se reflecta in calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Este important sa va puteti exprimati respectul si dragostea fata de persoana inhumata si ca alegerile dumneavoastra cu privire la serviciul funerar sa fie conforme cu ce isi doreste familia persoanei decedate. servicii funerare ofera serviciile si produsele in Brasov si in tara.

UN SERVICIU FUNERAR IMPORTANT

Consilierea gratuita cu privire la produsele si serviciile funerare reprezinta pentru Brasov unul dintre cele mai importante servicii funerare. Este serviciul oferit de prin care explicam familiei indoliate care sunt procedurile civile in asemenea situatii, traditiile si cutumele funerare, ce produse funerare pot fi necesare, oferind explicatii clare despre serviciile noastre astfel incat familia sa aleaga in cunostinta de cauza ceea ce considera ca este potrivit pentru un serviciu funerar complet.

Iata ce servicii funerare va punem la dispozitie, in ordinea in care trebuiesc indeplinite: constatare deces, toaletare decedat, imbalsamare, inchiriere catafalc, acte necesare declarare deces, manipulare decedat/sicriu, ajutor inmormantare, transport funerar, organizari parastase, practica cimiteriala, monumente, pietre funerare, fotoceramica, incinerare.

Consultanta pompe funebre Brasov - Consultanta de specialitatepompe funebre brasov

Asiguram consultanta gratuita non-stop cu privire la toate informatiile necesare organizarii unei inmormantari. Acest serviciu este adresat persoanelor care vor sa fie informate in prealabil si sa anticipeze costurile, sau vor sa afle alte detalii ce se pot dovedi esentiale in astfel de momente. Decesul unei persoane reprezinta incetarea ireversibila a activitatii cerebrale si cardiace, stabilita prin mijloace medicale de catre persoane calificate.

pompe funebre brasovConstatare deces

Constatarea decesului se poate face de catre medicul nostru care are drept de libera practica sau de catre medicul de familie unde pacientul este inscris dar numai in urma examinarii si identificarii in baza unui document de identitate, a persoanei decedate si numai in cazul in care nu exista suspiciune cu privire la cauzele decesului. In urma constatarii decesului se elibereaza de catre medic certificatul medical constatator de deces (CMCD)

Imbalsamare GRATUITA!imbalsamare brasov

Imbalsamarea este procedeul medical prin care se urmareste conservarea decedatului si evitarea descompunerii accelerate a acestuia. Imbalsamarea se efectueaza de catre personal calificat in meseria de autopsier in prezenta medicului care a constatat decesul. In urma efectuarii procedurii de imbalsamare se elibereaza certificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

toaletare decedat brasvoToaletare, impachetare

Toaletarea decedatului se poate efectua de catre membrii echipei noastre atat la domiciliul dumneavoastra cat si in locatia noastra cu respectarea normelor de igiena. Imbracarea decedatului se face cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de catre familie sau achizitionate de catre noi dupa care se procedeaza la asezarea in sicriu. Cosmetizarea decedatului se face dupa caz la solicitarea familiei. Procedura de inpachetare se refera la sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de degradare si consta in efectuarea tuturor operatiunilor necesare in vederea inchiderii ermetice a sicriului.

Declarare deces

Declararea decesului se face în termen de 3 zile si sunt necesare:acte necesare declarare deces

 • certificatul medical constatator al decesului (CMCD);
 • actul de identitate al decedatului;
 • certificatul de naștere al decedatului;
 • actul constatator de deces;
 • declarație dacă nu există C.I. sau livretul militar al decedatului;
 • dovada eliberată de Parchet, dacă decesul s-a produs prin sinucidere, accident sau alte cauze violente sau dacă înregistrarea decesului se face în mai mult de 3 zile de la data producerii acestuia. 

Acte necesare inhumarii / incinerariiacte necesare incinerare brasov

Oferim sprijin in obtinerea actelor necesare inhumarii sau incinerarii si eliberarea lor in cel mai scurt timp posibil pentru toate sectoarele capitalei si zonele limitrofe. Aveti nevoie de urmatoarele documente:

 • Copie dupa certificat constator al decesului
 • Certificatul de imbalsamare
 • Autorizatie de la SANEPID
 • Certificatul de deces
 • Adeverinta de inhumare
 • Contractul de concesiune a locului de veci

Livrare sicriu si cruce in Brasov

sicrie cruci brasovAvem in magazin peste 40 de modele de sicrie de provenienta autohtona sau din import, fabricate din diverse esente (brad, stejar, fag, tei, plop,nuc, cires etc), sub o larga paleta de culori si motive decorative. Indeplinim si cele mai exigente solicitari cu privire la forma (4,6,8 colturi), culoare (mahon, bej, alb etc), dimensiune (XXL, normale, medii si mici) si material (lemn si zinc necesar repatrierilor). Sicriele sunt complet echipate cu: lenjerie (respeta), capitonaj capac, panza de fata, orar mic, orar mare, perna, saltea absorbanta. Va punem la dispozitie cruci inscriptionate si asortate la culoarea sicriului.

Transport si manipulare in Brasovtransport funerar brasov

Realizam transport de specialitate intern si international cu autospecializate funerare omologate si autorizate, cu respectarea normelor sanitare. Asiguram transportul cu microbuze a participantilor la ceremonia funerara si transportul efectelor funerare . Pentru detalii consultati sectiunea “transport” a site-ului nostru. Manipularea sicriului se efectueaza de catre echipa noastra si consta in preluarea sicriului de la morga spitalului sau de la domiciliu, urcatul sau coboratul etajelor, depunerea sicriului la biserica (capela) si transporul la cimitir.

Depunere la capela

Daca familia nu doreste ca ativitatea de priveghere sa se desfasoare la domiciliu atunci va putem asigura tranzitul persoanei decedate si depunerea la capela cimitirului unde se afla locul de veci sau la orice alta capela ne este indicata. Marea majoritate a capelelor din cimitire sau arondate bisericilor sunt inchise noaptea. Va putem recomanda depunerea sicriului la capela bisericii cu care noi colaboram si unde avem acces nelimitat.

Organizare parastas, pomenire, pomana in Brasovorganizare parastas brasov

Va punem la dispozitie locatie, restaurant unde puteti alege mai multe tipuri de meniuri si beneficiati de servirea ireprosabila a uni personal calificat. Firma va mai poate oferi urmatoarele servicii: colaci, japoneze, colive, prescura, etc.

Intocmire dosar ajutor inmormantare

ajutor de inmormantare brasovAjutorul de inmormantare acordat de CNPAS este un drept legal al tuturor pensionarilor si asiguratilor in conformitate cu Legea 263/2010 si este pentru anul
2014 in cuantum 2.298 Ron. El se acorda unui membru din familie sau celui care s-a ocupat de inmormantarea persoanei decedate daca aceasta a beneficiat de pensie de la Casa Nationala de Pensii. Va putem ajuta sa intocmiti dosarul ce trebuie depus pentru a primi acest ajutor sau putem printr-o imputernicire acordata firmei noastre sa-l ridicam noi si sa-l decontam automat din pretul total al serviciilor solicitate.

 

Galerie foto