Cum comparam serviciile funerare?

Cum comparam serviciile funerare?

    Compararea serviciilor de pompe funebre nu trebuie sa fie dificila, mai ales în cazul în care se face înainte sa apara o eventuala inmormantare. Gândirea în perspectiva poate ajuta la luarea de decizii în cunoștința de cauza și atent cu privire la aranjamentele funerare. Acesta va permite sa alegeți elementele specifice pe care le doriti și de care aveti nevoie și puteti compara prețurile mai multor furnizori.

În cazul în care accesați o casa funerara personal,puteti cere furnizorului de servicii funerare sa  va ofere o lista de prețuri generale, costul si  defalcarea elementelor și serviciilor pe care le ofera. În cazul în care  lista de prețuri generale nu include prețurile specifice pentru anumite elemente sau containere funerare exterioare, legea cere ca vanzatorul de la pompe funebre sa va arata lista de prețuri pentru elementele respective înainte de a va arata elementele. Uneori este mai convenabil și mai puțin stresanta sa aflati pretul unui magazin sau al unei case funerare prin telefon.De regula cei de la pompe funebre pot furniza informatii de pret la telefon pentru orice apelant care îl solicita. Atunci când se compara preturile, asigurați-va ca se ia în considerare costul total al tuturor elementelor împreuna, în plus fața de costurile elementelor individuale.

Fiecare agentie de pompe funebre ar trebui sa aiba liste de preturi care sa includa toate elementele esentiale pentru diferitele tipuri de aranjamente pe care le ofera. Multe case funerare ofera pachete funerare, care poate costa mai putin decat cumparand obiecte sau servicii individuale. Oferta de pachete funerare este permisa de lege, atâta timp cât exista si o lista de preturi detaliata.